Bageri 1
Kurskod: BAEBAG51 Poäng: 100Kursen bageri 1 omfattar punkterna 1–3 under rubriken Ämnets syfte. I kursen behandlas fördjupade kunskaper i ämnet.
Nedan finner du Centralt innehåll samt betygskriterier (tidigare kunskapskrav) för kursen.
Kursen bageri 1 omfattar punkterna 1–3 under rubriken Ämnets syfte. I kursen behandlas fördjupade kunskaper i ämnet.
Nedan finner du Centralt innehåll samt betygskriterier (tidigare kunskapskrav) för kursen.
Gör ändringar i betygsmatrisen genom att klicka på betygskriterierna. Spara för att få en länk till betygsmatrisen.
Betyget A | Betyget C | Betyget E |
---|---|---|
Eleven beskriver på ett utvecklat sätt produkter, råvaror, metoder och utrustning inom bageri. | Eleven beskriver på ett enkelt sätt produkter, råvaror, metoder och utrustning inom bageri. | Eleven medverkar i att beskriva produkter, råvaror, metoder och utrustning inom bageri. |
Eleven följer också recept samt väljer råvaror, metoder och utrustning med säkerhet. | Eleven följer också recept samt väljer råvaror, metoder och utrustning med viss säkerhet. | Eleven medverkar också i att följa recept samt välja råvaror, metoder och utrustning. |
Eleven utför med gott resultat arbetsmoment inom bageriverksamhet på ett hygieniskt, ergonomiskt och säkert sätt. | Eleven utför med tillfredsställande resultat arbetsmoment inom bageriverksamhet på ett hygieniskt, ergonomiskt och säkert sätt. | Eleven medverkar i att utföra arbetsmoment inom bageriverksamhet på ett hygieniskt, ergonomiskt och säkert sätt. |
Informationen på den här sidan hämtades från skolverket .