Integritetspolicy

Integritetspolicyn uppdaterades senast .

För att erbjuda dig vår tjänst behöver vi hantera personuppgifter. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken information vi samlar in om våra användare, vad vi gör med den och hur vi skyddar våra användares integritet. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor på support@betygskriterier.se.

Vår webbplats använder sig av cookies; läs mer om detta i vår Cookiepolicy.

Integritetspolicyn kan komma att ändras. Den senaste versionen av integritetspolicyn nås alltid på den här sidan.


Inledande bestämmelser

Denna integritetspolicy gäller för den personuppgiftsbehandling som sker inom ramen för Betygskriterier, det vill säga när du tar del av tjänsten Betygskriterier på Betygskriterier.se och i relaterade digitala applikationer ("tjänsten"). Tjänsten tillhandahålls av Vugustus ("Vugustus", "vi" eller "oss").

Integritetspolicyn omfattar inte den data som kunden laddar upp till projekt. Kunden är själv ansvarig för hantering av eventuella personuppgifter i den data som kunden laddar upp till projekt.

Uppgifter som vi samlar in

Information som du ger till oss. Du kan komma att ge oss information om dig själv när du använder vår tjänst:

  • Person- och kontaktinformation - namn, e-postadress, adress och telefonnummer.

Information vi samlar in om dig. När du använder vår tjänst kan vi komma att samla in följande information:

  • Information om varor/tjänster - detaljer angående de varor/tjänster du har köpt.
  • Information om hur du interagerar med sidan - hur du använder vår tjänst, inklusive svarstid för sidor, nedladdningsfel, hur du nådde och lämnade tjänsten, och leveransnotiser när vi kontaktar dig.
  • Enhetsinformation - exempelvis IP-adress, språkinställningar, webbläsarinställningar, tidszon, operativsystem, plattform och skärmupplösning.
  • Geografisk information - din geografiska placering.

Användning av uppgifter

I samband med att du köper en tjänst av oss behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig. Uppgifterna behövs för att kunna driva tjänsten och kan användas för att:

  • Ge dig tillgång till tjänsten.
  • Kontakta dig via e-post eller telefon angående tjänsten.
  • Förebygga, begränsa och utreda missbruk av tjänsten.
  • Vidta åtgärder mot bedrägeri.

E-handelssäkerhet

Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, till exempel för att ta emot din betalning eller för att leverera tjänsten.

Utlämnande till tredje part

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Dina rättigheter

Under dataskyddsförordningen har du rätt att begära ett utdrag av dina uppgifter, rätta dem eller få dem raderade. Vill du komma i kontakt med oss angående dina personuppgifter kan du skicka ett meddelande till support@betygskriterier.se.

Du har också rätt att framföra eventuella klagomål till Integritetsskyddsmyndigheten.